איסרליש


מיקום: רח' איסרליש 14, תל אביב.

תאור: מבנה מגורים משותף בן 4 קומות על קומת עמודים מפולשת לחניה עילית במתקני חניה.

שטח מגרש: 571 מ"ר.

שטח בניה: 1236 מ"ר.

 

הרעיון התכנוני:

המבנה תוכנן בתקופת ההתחדשות של שכונת מונטיפיורי ויועד במיוחד לזוגות צעירים: דירות קטנות במחירים סבירים.

התכנון מאפשר ניצול אופטימאלי של המגרש הן מבחינת צפיפות הדיור והן מבחינת חלוקת השטחים לדירות ותכנונן היעיל מבחינת שטח.

הבניין מכיל 16 יחידות דיור 4 יחידות בקומה בשטח של כ-62 מ"ר לדירה. בכל דירה 3 חדרים.

בדירות הגג חדרי מגורים עם מרפסת גג גדולה וחדרי שינה בקומה התחתונה.

חזית הבניין נותנת מענה תכנוני מיוחד לפתרון "בעיית" המרפסות המתחלפות מקומה לקומה כפי שהיה נהוג בתקנות הבניה דאז. הבניין בגמר טיח פיגמנטי ב-2 גוונים בהתאם למישורים השונים בחזיתות המבנה.

התכנון נתן מענה לחלוקת שטחים במסגרת עסקה שחלקה את שטחי הבניין ודירותיו בין בעלויות שונות
–דירות בגדלים שונים בקומות השונות תכנונית אחת מהשניה בהתאם למהות העסקה.

הבניין מחופה באבן מיוחדת בגוון אפור בהיר ואפור כהה בהתאם למישורים השונים בחזיתות הבניין.

 

 {module mod_imageflow}

back